Νέο κύκλο επαφών με τους ποδοσφαιριστές του Άρη έχει ξεκινήσει ο πρόεδρος των "κιτρινόμαυρων" Θόδωρος Καρυπίδης, αναφορικά με την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν προς το πρόσωπό τους, είτε αυτό αφορά το οικονομικό σκέλος, είτε το μέλλον τους στην ομάδα.

Για να «λυθούν» όμως συμβόλαια ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στα πλάνα της επόμενης σεζόν, θα πρέπει να υπάρξει διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων σε αυτούς και πάνω σε αυτό «εργάζεται» πλέον ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με το pressaris.gr, οι επαφές είναι σχεδόν καθημερινές και μέχρι στιγμής μέσα σε πολύ καλό κλίμα, καθώς άπαντες έχουν πάρει τις διαβεβαιώσεις για αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους, προκειμένου εν συνεχεία η κουβέντα να μεταφερθεί στο αν θα παραμείνουν ή όχι. Μάλιστα, αρκετοί ενημερώθηκαν ότι μέχρι την Δευτέρα, θα διευθετηθεί σε μεγάλο βαθμό το θέμα των πληρωμών.

Στις 22 του μήνα η ΠΑΕ πρέπει να καταθέσει τον φάκελό της, γι αυτό και γίνεται μία προσπάθεια να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες υπογραφές, ώστε να μην αντιμετωπίσουν οι «κιτρινόμαυροι» πρόβλημα με την αδειοδότησή τους για την επόμενη σεζόν.