Μετά το διαζύγιο του Βλάνταν Ίβιτς με τον ΠΑΟΚ, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς είναι ο εκλεκτός του "Δικεφάλου" για τον πάγκο της ομάδας, με τον ίδιο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Σέρβος τεχνικός βρέθηκε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους εκπροσώπους Τύπου:

Αρχικά τόνισε πως: «Είναι πολύ συναισθηματική στιγμή για εμένα. Γνωρίζετε τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Παρτιζάν, για αυτό είναι τόσο χαρούμενος σήμερα για τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι ώρα για δουλειά».

Σχετικά με την διάρκεια που θα έχει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, αλλά η συμφωνία μας είναι για 3 χρόνια».

Για όσα γνωρίζει για τη νέα του ομάδα, τον ΠΑΟΚ: «Ξέρω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Έπαιξε εδώ το 2011 με την ομάδα μου. Γνωρίζω ότι πριν από εμένα εδώ ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς, ένας εξαιρετικός προπονητής. Επίσης γνωρίζω τα πάντα για τους παίκτες της ομάδας και την ομάδα».

Για τη σχέση ΠΑΟΚ-Παρτιζάν: «Είναι συναισθηματικό το δέσιμο ΠΑΟΚ-Παρτιζάν και αγγίζει κι εμένα. Έτσι μεγάλωσα και γνωρίζω πολύ καλά αυτό το συναίσθημα».