Ποδοσφαιριστής ομάδας Γ' κατηγορίας της Αργεντινής, παραδέχτηκε on air σε ραδιοφωνική εκπομπή, ότι απώθησε τους αντιπάλους του, με... βελόνα!

Πιο συγκεκριμένα ο αμυντικός της Πασίφικο, Φεντερίκο Αγιέντε, κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου με την δυνατή Εστουδιάντες (την οποία και κέρδισε!) σκέφτηκε έναν εξαιρετικά αποδοτικό τρόπο να εκνευρίσει τους αντιπάλους: Τσιμπώντας τους με μια... βελόνα που είχε κρύψει στις κάλτσες του!

«Τι περιμένετε από μένα να κάνω; Το ποδόσφαιρο είναι για τους έξυπνους. Ξέραμε ότι πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι βρώμικο και γι’ αυτό τσιμπούσα τους επιθετικούς της Εστουδιάντες. Οι παίκτες από την πρώτη κατηγορία δυσαρεστούνται όταν παίζεις σκληρά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», εξήγησε κυνικά. Και παραδέχθηκε ότι ειδικά τον Χουάν Οτέρο τον... τάραξε στο τσιμπίδι!

«Τέσσερις φορές το έκανε. Άλλαξα θέση επειδή με τσιμπούσε σε κάθε μαρκάρισμα. Το είπα στον διαιτητή, αλλά δεν με πίστεψε. Το είπα και στον επόπτη και απλά χαμογέλασε», αποκάλυψε ο ίδιος ο παθών όταν ρωτήθηκε.

Όπως είναι λογικό, οι αποκαλύψεις του Αγιέντε προκάλεσαν σάλο στην Αργεντινή. Και παρόλο που επιχείρησε να «μαζέψει» το θέμα, λέγοντας ότι αστειευόταν, ο πρόεδρος του συλλόγου δήλωσε αποφασισμένος να τον διώξει από την ομάδα!

Δείτε το βίντεο: