Στην κορυφή των μεταγραφικών στόχων του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά βρίσκεται ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει κρούση στην ομάδα του "τριφυλλιού" για την απόκτησή του με μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, o φόργουορντ του Παναθηναϊκού αποτελεί επιλογή του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος τον γνωρίζει περισσότερο από... καλά από τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Άλλωστε τα τελευταία καλοκαίρι αποτελεί μόνιμο μέλος των εθνικών ομάδων, ενώ και φέτος θα βρεθούν υπό τη στέγη της Εθνικής Νέων-Ανδρών στο πανευρωπαϊκό της Κρήτης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σύμφωνα με το gazzetta.gr προορίζει τον Χαραλαμπόπουλο για βασικό παίκτη της ομάδας και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και η επίσημη κρούση στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Βέβαια τίποτε δεν εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ ή τον παίκτη, αφού τον τελευταίο λόγο θα έχει ο Τσάβι Πασκουάλ!

Ο Καταλανός τεχνικός είναι εκείνος που θα αποφασίσει για το αν τον χρειάζεται την επόμενη σεζόν στους «πράσινους» ή αν επιθυμεί να τον παραχωρήσει προκειμένου να αποκτήσει περισσότερη εμπειρία και παραστάσεις.