Στη διάψευση πως έχει συζητήσει με ανθρώπους του Άρη για το ενδεχόμενο συνεργασίας, προχώρησε ο πρώην προπονητής του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης ενώ τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει μια τέτοια προοπτική.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM»:

Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Δεν έχει μιλήσει κανείς μαζί μου. Ό,τι έχει γραφτεί είναι αποκύημα φαντασίας. Έτσι είναι, όμως. Όταν δεν μιλάς εσύ ο ίδιος, μιλούν κάποιοι άλλοι».

Για το αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική εργασίας στον Άρη: «Στην παρούσα φάση όχι. Έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Δεν υπάρχει κάτι ούτε με τον Ατρόμητο. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Έχω βάλει κάποια πράγματα στο μυαλό μου και περιμένω να υλοποιηθούν».

Για τις περιπέτειες του Ηρακλή: «Αξίζει να περιμένουμε ως την Παρασκευή. Θεωρώ ότι θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία».

Για το αν έχει μιλήσει με Καγιούλη, Παπαθανασάκη: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου. Δεν είχαμε καμία επαφή. Προέχουν άλλα πράγματα τώρα για τον Ηρακλή και είναι πιθανό να ασχολούνται και αυτά. Δεν έχω παράπονο. Εγώ αυτό που εισέπραξα από τον κόσμο του Ηρακλή πήγαινε».

Για το τι συμβουλή θα έδινε σε κάποιον προπονητή που σκεφτόταν την προοπτική του Ηρακλή: «Θα του έλεγα: “Αν έχεις άντερα πήγαινε”. Θέλει να έχεις άντερα και πρέπει να έχει κουράγιο».