Ο Χάρης Σακόγλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ δηλώνοντας παράλληλα έτοιμος εν΄ όψει του επερχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον "Arena FM 89,4", ο διαγώνιος του Δικεφάλου, τόνισε: «Είμαι στην πόλη μου, κάναμε πολύ καλή χρονιά και εννοείται ότι ήθελα να μείνω. Βρήκαμε τη χρυσή τομή στις όποιες διαφωνίες υπήρξαν στο οικονομικό και όλα καλά.

Έπαιξε ρόλο το ότι ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να σταθώ επάξια στο βάρος της φανέλας και θεωρώ ότι κέρδισα την παραμονή μου. Απλά κάθε χρόνο πρέπει να αποδεικνύεις την αξία σου και να βελτιώνεσαι.

Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ρόστερ, αλλά δεν παίζει από μόνο του το ρόστερ βόλεϊ. Πρέπει να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο. Μπορούμε να κάνουμε το βήμα και στην Ευρώπη. Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Όμως μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση.

Καταλάβαμε πριν το τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό ότι δεν το πίστευαν πολλοί. Το έβλεπες στο βλέμμα τους που σου έλεγαν άντε και με τη νίκη και καλή επιτυχία».