Για το τι συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά την ομάδα του Ηρακλή μίλησε ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Δημαρέλος.

Ο κ. Δημαρέλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM, αναφέρθηκε στα θέματα που τέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς και για το ψήφισμα που εξέδωσαν για το Γηραιό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης:

«Στο Δήμαρχο όσον αφορά στο θέμα του Ηρακλή, αναφέραμε τρία πολύ απλά πράγματα: Πρώτον το αίτημα του Ηρακλή να μην αφαιρεθούν βαθμοί για παίκτη που έχει ήδη εξοφληθεί εμπρόθεσμα.

Δεύτερον να μην υπάρξει αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, αλλά διατήρηση των προβλεπομένων διατάξεων της προκήρυξης αυτού, όπως αυτές ίσχυαν όταν ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων.

Το τρίτο αφορά στον ερασιτέχνη. Να μπορεί δηλαδήνα αναλαμβάνει κάποιος χωρίς να δεσμεύονται περιουσίες. Να υπάρξει επίσπευση των νομοθετικών ρυθμίσεων, ώστε να μπορούν οι νέες διοικήσεις των ερασιτεχνικών σωματείων να διοικούν χωρίς να επωμίζονται τα χρέη προηγούμενων διοικήσεων.

Στο Δήμαρχο εξηγήθηκε από την επιτροπή σωτηρίας ότι δε θέλει καμία χάρη ο Ηρακλής και απλά ζητά να τηρηθούν οι νόμοι. Τα άκουσε όλα όσα του είπαμε ο Δήμαρχος και πείστηκε για το δίκαιο των αιτημάτων»