Πρίγιοβιτς: Η ασίστ μετρά για γκολ

|
THESTIVAL TEAM

Άκρως επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του επιθετικού του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τα χρώματα της Εθνικής Σερβίας, καθώς μοίρασε όμορφα με τακουνάκι το γκολ με το οποίο ισοφάρισε η ομάδα του την Ουαλία.

“Η ασίστ μετρά σαν γκολ, οπότε είμαι ικανοποιημένος για το ντεμπούτο μου στην εθνική Σερβίας. ñOχι, όμως, απόλυτα γιατί περίμενα να κερδίσουμε. Είμαστε, όμως, ακόμη πρώτοι στον όμιλό μας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας” δήλωσε αρχικά, σχολιάζοντας την φανταστική πάσα με τακουνάκι που έδωσε στον Μίτροβιτς, στη φάση της ισοφάρισης στο 74′.

Όσο για το χειροκρότημα από τον κόσμο, σημείωσε: “Φανταστικό συναίσθημα, οι άνθρωποι περιμένουν πολλά από εμένα και εγώ ακόμη περισσότερα. Θα έχω την ευκαιρία να τα δώσω. Ελπίζω αυτή η φανταστική ατμόσφαιρα να υπάρχει σε όλα τα ματς γιατί ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μας”.

Του έπλεξε το εγκώμιο ο Μίτροβιτς

Ο σκόρερ της Σερβίας, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, γράφει το sport24.gr, είπε τα καλύτερα για τον Πρίγιοβιτς: “Αποδείξαμε από το πρώτο παιχνίδι ότι μπορούμε να συνεργαστούμε καλά. Δεν με εξέπληξε η απόδοση του γιατί πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Νομίζω ότι μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα. Χρειάζεται χρόνος για να μάθει την τακτική της ομάδας και νομίζω ότι θα τα καταφέρει”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.