Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του Ηρακλή και την προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τάσος; Κατσαμπής. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη διαχείριση που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στα οικονομικά της ομάδας, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM:

Για την τωρινή κατάσταση στον «Γηραιό»

«Ο Ηρακλής χωρίς αυτά τα μεγάλα χρέη, με μια σωστή διαχείριση, θα έβγαινε μια χαρά και θα έμεναν και χρήματα για μεταγραφές. Αυτό δεν μπορούσα να το καταλάβω από τότε που ήμουνα ποδοσφαιριστής. Πως γίνεται με τόσα έσοδα, από την ΕΠΟ, από τον κόσμο, αυτή η ομάδα κάθε χρόνο να έμπαινε μέσα...

Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε από το καλοκαίρι, αλλά πάντα βρίσκαμε κάποιο ...ντουβάρι μπροστά μας».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για κανέναν παράγοντα. Τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τώρα αν κάποιοι ψάχνουν να βρουν αν ξεχρεώσαμε τον Πουρτουλίδη... Το παιδί με πήρε 3-4 φορές και ένιωθε ενοχές που ακούγεται το όνομα του σε μια τέτοια υπόθεση. Μου έλεγε, ότι ο Ηρακλής τον έχει ξεχρεώσει και αν μπορούσε να κάνει κάτι. Πάλι καλά που είχε αίσιο τέλος αυτή η ιστορία.

Εγώ δεν ξέρω αν έχω θέση στο ποδόσφαιρο, γιατί δεν μπορώ να γίνω λαμόγιο... Αν δω συνθήκες που εμπνέουν και είναι καθαρά τα πράγματα, θα μπω να βοηθήσω, δυστυχώς πάντως το μεγαλύτερο ποσοστό στο ποδόσφαιρο είναι λαμόγια και μάλιστα επιβιώνουν».

Για το μέλλον του Ηρακλή:

«Θα δικαιωθούμε! Το θέμα είναι τι κάνουμε την επόμενη μέρα. Δεν θέλω και δεν πρέπει να ξανα-τραβήξουμε ότι τραβήξαμε πέρυσι . Θέλω να ξαναπώ ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά. Σε μικρή ηλικία και χωρίς εμπειρία, διαχειρίστηκαν τέλεια μια τέτοια κατάσταση. Έβαλε φυσικά το χέρι του και ο κ.Παντελίδης, που του βγάζω το καπέλο».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Παπαθανασάκη

«Δεν ξέρω είναι η μοναδική ερώτηση που δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν βγαίνει άκρη με αυτόν τον άνθρωπο. Ο αγώνας μας συνεχίζεται, αύριο έχουμε κάποια ραντεβού και ξανά στους δρόμους μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο μας, να είναι ο Ηρακλής εκεί που πρέπει να είναι».