Το τέλος της συνεργασίας του Παύλου Μυροφορίδη με τον Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώθηκε σήμερα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του sdna.gr, ο Μυροφορίδης έχει επίσημη πρόταση πλέον από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θοδωρή Καρυπίδη.

Όπως όλα δείχνουν, οι δυο πλευρές αναμένεται να συμφωνήσουν τις επόμενες ημέρες, με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Απόλλων Σμύρνης να πιάνει άμεσα δουλειά στους «κιτρινόμαυρους».

Η ανακοίνωση του Απόλλων Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα τεχνικό διευθυντή της ομάδας και πρωτεργάτη της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Football League και της επιστροφής στη Super League, Παύλο Μυροφορίδη.

Η αποχώρηση του Παύλου Μυροφορίδη αποφασίστηκε στη σημερινή συνάντηση με τους διοικούντες καθώς προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να μείνει στην Αθήνα. Μας λυπεί αυτή η εξέλιξη όμως είμαστε αναγκασμένοι να την αποδεχτούμε.

Ο Παύλος Μυροφορίδης ήταν, είναι και θα παραμείνει φίλος του Απόλλωνα Σμύρνης. Η ελπίδα όλων μας στον Απόλλωνα είναι να ξανασυναντηθούνε οι δρόμοι μας σύντομα. Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί για την τεράστια προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του».