Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, αξίζαμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό

|
THESTIVAL TEAM

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έκανε τον απολογισμό της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την απώλεια της πρωτιάς στα πλέι οφ, ωστόσο δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ολλανδός στη μικτή ζώνη της Τούμπας, μετά το τέλος του πρωταθλήματος:

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική των play off:

“Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι, τους πιέσαμε αρκετά, προσπαθήσαμε να τους κλείσουμε. Εμείς ήμασταν αυτοί που αξίζαμε να κερδίσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο κι έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι και τα 90 λεπτά. Πρέπει να το αποδεχτούμε και να προχωρήσουμε. Η ήττα είναι άδικο αποτελέσματα για εμάς”.

Για το πώς κρίνει την φετινή παρουσία της ομάδας του:

“Είμαστε μια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες και πιστεύω πως πραγματοποιήσαμε μια αρκετά καλή χρονιά. Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, ούτως ώστε, όταν επιστρέψουμε όλοι, να είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά”.

Για το εάν κρίνεται επιτυχημένη η πορεία της ομάδας λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας:

“Πέρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου, στόχος μας ήταν κι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης, γι’ αυτό είμαστε κάπως απογοητευμένοι. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ήμασταν πανευτυχείς, όμως τώρα είμαστε κάπως στεναχωρημένοι γιατί θέλαμε να έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε για το Champions League. Η χρονιά, όπως είπα και πριν, ήταν καλή, κάναμε αρκετά καλά παιχνίδια, αν και υπήρχαν και κάποια στα οποία δεν είχαμε ανάλογη απόδοση, κάτι που είναι φυσιολογικό. Πιστεύω, ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμη καλύτεροι και πιο δυνατοί”.

Για την προσωπική του απόδοση:

“Στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν είχα τόσο καλή απόδοση, όσο θα επιθυμούσα. Στη συνέχεια όμως βρήκα ρυθμό, βελτιώθηκα και νομίζω πως τα πήγα καλά. Ελπίζω να συνεχίσω στο ίδιο επίπεδο και την επόμενη χρονιά”.

Για τους τομείς που χρειάζεται να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά:

“Κοιτάξτε, φέτος καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά μετά η απόδοσή μας στα play off έπεσε. Φυσιολογικά, μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Πολλά παιχνίδια στα οποία ηττηθήκαμε με 1-0, χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και νομίζω πως αυτό ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα, ότι μας έλειψε το εύκολο γκολ”.

Για το πώς νιώθει που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ:

“Είμαι χαρούμενος, η οικογένεια μου είναι χαρούμενη, ενώ έχουμε και μια πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά εγώ θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, μου αρέσει πολύ το μέρος, η σχέση μου με τους συμπαίκτες μου κι όπως είπα, είμαι χαρούμενος”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.