Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν συγκινημένος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ, στάθηκε στις δυσκολίες που υπήρχαν μέσα στη σεζόν και τόνισε πως έχει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, αλλά εκκρεμεί μία συζήτηση που κρίνει το μέλλον.

Έλληνας κόουτς ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την 3η θέση. Ήταν καλύτερη σε αυτή τη σειρά, διαχειρίστηκε καλύτερα τους τραυματισμούς και μπόρεσε να καλύψει τα κενά. Εμείς δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ με τους τραυματισμούς. Τελειώνει μία ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά για εμάς. Θέλω να δώσω και συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω τους παίκτες για τις σχέσεις που είχαμε όλη τη χρονιά και κυρίως τους τελευταίους τρεις μήνες, για την αυταπάρνησή τους, τη σύμπνοια που είχαν στις δύσκολες στιγμές. Να ευχαριστήσω όλο το σταφ και τους ανθρώπους με τους οποίους ταξιδεύουμε μαζί. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που έφτασαν μέχρι το τέλος. Ήταν μία χρονιά με πολλές δυσκολίες και ατυχίες. Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα κατάφερε να διατηρηθεί στην 4άδα για τρίτη σερί χρονιά. Να πω ότι αυτή η αυλαία βρίσκει τον Άρη με έναν πολύ καλό ελληνικό κορμό, με παιδιά που έχουν περπατήσει αρκετά χιλιόμετρα μαζί. Υπάρχει μία καλή ελληνική βάση που με δυο-τρεις προσθαφαιρέσεις, θα κοιτάξει με αισιοδοξία το επόμενο βήμα. Για εμάς σήμερα είναι η τελευταία μέρα. Να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλους».

Για το αν ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον Άρη: «Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο. Αυτό είναι κάτι που θα συζητηθεί. Αν κρίνεις από τις φημολογίες που υπάρχουν εδώ και τρεις μήνες, μπορείς να το πεις. Έχω μία ενημέρωση και πρέπει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες, για να γίνει αυτό που λες. Έχω δεύτερο χρόνο συμβόλαιο, θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα δούμε».