Άνχελ Κρέσπο: Μείον έξι; Για ποιο λόγο παίζουμε ποδόσφαιρο;

|
THESTIVAL TEAM

Ο Άνχελ Κρέσπου δείχνει απορημένος με την τιμωρία της αφαίρεσης βαθμών από τον ΠΑΟΚ και κάνει τον απολογισμό της χρονιάς για τον Δικέφαλο, δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος για την επιλογή του να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του αμυντικού του Δικεφάλου, στο paok24:

Τώρα που φτάσαμε στο τέλος, πως κρίνεις την σεζόν που πέρασε;

«Ήταν μια σεζόν πολύ συναρπαστική. Νομίζω πως ήταν πολύ σημαντική για τον ΠΑΟΚ. Μετά από πολλά χρόνια επιστρέψαμε στα τρόπαια, κερδίζοντας το Κύπελλο και παλέψαμε μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα».

Γυρνώντας πίσω, ποια θεωρείς πως ήταν η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή σου μέσα στη σεζόν:

«Συνήθως η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή για μένα, είναι η ίδια με αυτή που είχε η ομάδα μέσα στη σεζόν. Αυτή τη χρονιά η χειρότερη στιγμή, ήταν που δεν πήραμε την πρώτη θέση στα play off. Επίσης, όταν είδα ότι μας αφαίρεσαν έξι βαθμούς. Δεν ξέρω για ποιο λόγο παίζουμε ποδόσφαιρο(σ.σ. γελάει). Η καλύτερη στιγμή, φυσικά ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου και οι πανηγυρισμοί στον Λευκό Πύργο με τους οπαδούς μας».

Δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω για τον Βλάνταν Ίβιτς με τον οποίο συνεργάστηκες φέτος…

«Νομίζω ότι έχει τον χαρακτήρα του επαγγελματία, έχει θετική σκέψη, είναι πρώην ποδοσφαιριστής, θέλει πάντα να κερδίζει. Μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι είναι νεαρός, αλλά είναι επαγγελματίας και βελτιώνεται συνεχώς. Κάθε χρόνο θα γίνεται και καλύτερος μέχρι να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο, όπως οι ποδοσφαιριστές όταν είναι σταρ…»

Αισθάνεσαι δικαιωμένος για την επιλογή σου να έρθεις στον ΠΑΟΚ, κι αν ναι, θα συνιστούσες το ελληνικό πρωτάθλημα και σε άλλους;

«Ναι, ήταν μια πάρα πολύ καλή επιλογή για μένα. Είχα επιτυχίες με τον ερχομό μου στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ πως προσαρμόστηκα σχετικά εύκολα. Η Ελλάδα μοιάζει πολύ με την Ισπανία. Στο φαγητό, στον καιρό… Η Θεσσαλονίκη είναι μια υπέροχη πόλη. Έχω μιλήσει με αρκετούς ποδοσφαιριστές για το ελληνικό πρωτάθλημα, τους είπα να έρθουν. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να διορθωθούν πολλά πράγματα εδώ».

Μέσα σε αυτά είναι και η διαιτησία;

«Δεν θέλω να μιλήσω γι΄αυτό. Όπως είπα και πριν, πρέπει να… πέσει αρκετή δουλειά στο ελληνικό ποδόσφαιρο προκειμένου όλες οι διοργανώσεις να είναι απόλυτα “καθαρές”».

Κλείνοντας, τι να περιμένουμε τη νέα σεζόν;

«Μπορώ να σου πω μόνο πως οι στόχοι μας θα είναι στο μάξιμουμ. Σκληρή δουλειά και υποστήριξη από όλους. Τίποτα άλλο…».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.