Τέλος στα όποια σενάρια που θέλουν την εμπλοκή του Παντελή Μπούμπουρα με τον Αρη, έβαλε ο ισχυρός άνδρας της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο κ. Καρυπίδης, μιλώντας στο allaboutaris.com, υποστήριξε πως ο Λημνιός επιχειρηματίας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του του είπε πως..."δεν θα προχωρήσει την δεδομένη χρονική στιγμή σε κάποια επενδυτική κίνηση για τον Αρη".

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Πράγματι υπήρξε επικοινωνία με την πλευρά του κ. Μπούμπουρα και ο άνθρωπος μου είπε ότι δεν θα προχωρήσει την δεδομένη χρονική στιγμή σε κάποια επενδυτική κίνηση για τον Αρη.

Δεν μπήκαμε καν σε διαδικασία συζητήσεων γιατί απλά ο άνθρωπος ουδέποτε είχε αποφασίσει να εμπλακεί και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το γεγονός ότι δημιούργησαν ένα θέμα χωρίς να υπάρχει. Αντιλαμβάνομαι γιατί κάποιοι τρελαίνουν τον κόσμο του Αρη που δικαιολογημένα αγωνία για την επόμενη μέρα, αλλά ήταν ξεκάθαρο από την πλευρά του ανθρώπου ότι αυτή την στιγμή δεν θα κάνει κάποια κίνηση. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε με την επιστροφή μου από τις ΗΠΑ".