Την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα της Super Legue, απέρριψε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο.

Ο Δικέφαλος είχε προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ «κατά της από 8.5.2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ και για το θέμα ημερήσιας διάταξης περί μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2016-2017 σχετικά με τις θέσεις 1-5», ζητώντας ουσιαστικά από την Λίγκα να περιμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης για τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Πλατανιάς την 1η Απριλίου, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο αφαίρεσης έξι βαθμών από τους Πειραιώτες και αλλαγής των δεδομένων στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση: Απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της από 8.5.2017 απόφασης του Δ.Σ. του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ".