Όσο πλούσιο κι ακριβό είναι το ρόστερ της "βασίλισσας" τόσο... φθηνό φαίνεται να είναι το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ομάδα ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League.

Δημοσίευμα της "Mundo Deportivo" αποκαλύπτει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο "Mercure Cardiff Holland House Hotel and Spa". Πρόκειται για το 4στερο ξενοδοχείο που έχει διαλέξει η ομάδα της Μαδρίτης για να καταλύσει στο Κάρντιφ, με την επιλογή όπως είναι φυσικό να προκαλεί έκπληξη.

Μία βραδιά στη βασική σουίτα κοστίζει μόλις 80 ευρώ και ίσως το βασικότερο πλεονέκτημα που έκανε τους ανθρώπους των "μερένγκες" να κλείσουν εκεί είναι η πολύ κοντινή απόσταση με το στάδιο του τελικού, καθώς απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα!

Γεγονός που επιδίωκαν προφανώς οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας, αφού μετά και τα γεγονότα στο Ντόρτμουντ (βόμβα στο πούλμαν της αποστολής), είναι λογικό ν' αποφεύγουν τις πολλές μετακινήσεις στους δρόμους της πόλης.

Το εν λόγω ξενοδοχείο είναι από τα πιο... φθηνά που έχει καταλύσει η ισπανική ομάδα σε τελικό. Αρκεί η σύγκριση με τον τελικό της Λισαβόνας το 2014, όταν η τιμή της βραδιάς ήταν στα 308 ευρώ.

Σε αντίθεση με τη Ρεάλ, η Γιουβέντους θα παραμείνει σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο, εκτός κεντρικού τομέα.