Θέση για τα όσα ανέφερε σήμερα σε συνέντευξή του ο Γιώργος Τζαβέλλας, σχετικά με τον Βλάνταν Ίβιτς, πήρε ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ. "Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό ο Τζαβέλλας. Ο Βλάνταν Ίβιτς αξίζει απολύτως όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ. Ο Ίβιτς έκανε μία επιλογή στο θέμα του Τζαβέλλα και εγώ τον στηρίζω απόλυτα" σχολίασε ο Μίχελ και μίλησε για προσπάθεια του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να χωρίσει την ομάδα σε διάφορα γκρουπ. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λούμπος Μίχελ στο INPAOK:

«Όταν ο Τζαβέλλας έφυγε από τον ΠΑΟΚ οι παίκτες μπόρεσαν να χαμογελάσουν ξανά. Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι ο ίδιος άνθρωπος από την ημέρα που τον γνώρισα. Προσπαθεί να δίνει το 100% του για τον ΠΑΟΚ και θέλει να παίρνει το μάξιμουμ από τους ποδοσφαιριστές του» σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου συνέχισε: «Ο Τζαβέλλας άλλαξε από την ημέρα που του ανανεώσαμε το συμβόλαιο του. Αν θυμάστε στις αρχές της χρονιάς ήταν όλα καλά. Μάλιστα, στους αγώνες με τον Άγιαξ ήταν ίσως ο καλύτερος μας παίκτης. Όμως μετά το νέο του συμβόλαιο όλα αλλάξανε. Θέλησε να γίνει ο... αρχηγός των αποδυτηρίων, είναι ένας υπερεκτιμημένος ποδοσφαιριστής. Ο Βαρέλα και ο Κρέσπο είναι καλύτεροι και αναπλήρωσαν το κενό που άφησε με πολύ μεγάλη επιτυχία».

Σχετικά με όδα λέγονται για την παρουσία του Τζαβέλλα στα αποδυτήρια και τον τρόπο που λειτουργούσε, ο Μίχελ σχολίασε: «Προσπαθούσε να χωρίσει την ομάδα σε διάφορα γκρουπ. Για παράδειγμα είχε πάρει με το μέρος του όλους τους μικρούς λέγοντας τους πως αυτός είναι ο μέντορας τους και πως ο Μίχελ και ο Ίβιτς δεν είναι τίποτα και ότι πρέπει να ακούνε μόνο αυτόν».

Σε ερώτηση για το τί συνέβη ανάμεσα στον παίκτη και τον προπονητή, το στέλεχος της ΠΑΕ είπε: 

«Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά εγώ υποστηρίζω τον Βλάνταν. Από την ημέρα που ο Τζαβέλλας έφυγε από την ομάδα, ο ΠΑΟΚ έγινε καλύτερος. Θα του έλεγα να ξεχάσει ΠΑΟΚ και τον Ίβιτς και ότι πρέπει να συγκεντρωθεί στην καριέρα του στην Τουρκία και στην Εθνική Ελλάδος και να μας αφήσει ήσυχους να δουλέψουμε».

Τέλος, ο Μίχελ έκλεισε τη συνέντευξή του με μια προειδοποίηση στον Τζαβέλλα: «Αν ο Τζαβέλλας αποφάσισε να ξαναμιλήσει αρνητικά για τον ΠΑΟΚ ή τον Βλάνταν Ίβιτς θα επανέλθω με πολλά περισσότερα».