Την περίπτωση του Ηλία Παπαθεοδώρου φέρεται πως εξετάζουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τη θέση του προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Όπως γράφει το gazzetta.gr, οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ δεν ξαφνιάστηκαν με την είδηση λύσης της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Νομοτελειακά αυτό θα γινόταν κάποια στιγμή. Αποφεύχθηκε τουλάχιστον δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν, φαίνεται όμως ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Οι επιτελείς του Δικεφάλου έκριναν ότι έφτασε η στιγμή να προχωρήσουν σε ριζοσπαστικές αλλαγές στο εσωτερικό της ομάδας και φυσικά δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη από αυτή της λύσης της συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr οι επιτελείς του Δικεφάλου δεν θα αρχίσουν τώρα τη διαδικασία πρόσληψης του επόμενου προπονητή. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι ο προπονητής που θα αντικαταστήσει τον Σούλη Μαρκόπουλο καθώς έχει έρεισμα στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ και εκτιμάται ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις δημιουργίας μιας ομάδας από την αρχή.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά από πετυχημένη πορεία στην Κηφισιά, τη φετινή σεζόν εργάστηκε στο Καζακστάν και πιο συγκεκριμένα στην Αστάνα. Και ο ίδιος έχει αποφασίσει να επιστρέψει στο ελληνικό Πρωτάθλημα και η προοπτική του ΠΑΟΚ είναι κάτι που ανταποκρίνεται και στις δικές του φιλοδοξίες.