Αντίθετος για τον τρόπο που η Super League, ψήφισε τον υποβιβασμό του Ηρακλή, εμφανίστηκε μιλώντας στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ fm, ο Ντέμης Νικολαίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης στο «Ντεμοτεχνείο» του ΣΠΟΡ FM για την ψηφοφορία στη Λίγκα σχετικά με την αφαίρεση τριών βαθμών, που έριξε κατηγορία τον Ηρακλή:

 «Ψήφισαν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας για το αν θα αφαιρεθούν βαθμοί από τον Ηρακλή; Ψήφισαν οι ομάδες ποια ομάδα θα πέσει; Αυτό έγινε με ψηφοφορία; Ψηφίζουν αν θα αφαιρεθούν ή όχι τρεις βαθμοί οι ομάδες; Συγγνώμη, κανονισμός υπάρχει; Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό. Για το ποιος θα πέσει θα ψηφίζουν, δηλαδή, οι ομάδες;

 Το αν θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί, ψηφίζω εγώ και εσύ δηλαδή; Δεν υπάρχει καθαρός κανονισμός για να το βάζουμε σε ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάτι γκρίζο. Είναι δυνατόν; Αλλιώς ο κανονισμός θα έλεγε έχεις αυτό και αυτό ή δεν έχεις αυτό. Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο και τραγικό. Όταν υπάρχουν κανονισμοί δεν χρειάζεται καμία ψηφοφορία. Είναι απίστευτο.

 Ο κανονισμός πρέπει να κρίνει ποια ομάδα θα πέσει, όχι οι ομάδες. Θα το καταλάβουν και αυτοί ότι είναι αστείο. Θα πέσει ο Ηρακλής και του χρόνου δεν θα υπάρχει ο κανονισμός, θα αλλάξει».