Οι άνθρωποι της κυπριακής ομάδας Πάφος FC, στην οποία αγωνιζόταν ο ο αδικοχαμένος Νάσος Κωνσταντίνου, βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του.

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση προχώρησε η κυπριακή ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο φίλος του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του μετά τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, μετονόμασε το Αθλητικό Κέντρο του σωματείου σε "Νάσος Κωνσταντίνου", θέλοντας έτσι να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού.

Παράλληλα αναζητείται φόρμουλα για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα ή τουρνουά με την παρουσία του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πάφος FC αναφέρει:

"Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πάφος FC, ανακοίνωσε χθες τις αποφάσεις που έχουν παρθεί, για να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Νάσου Κωνσταντίνου.

Ο Νάσος, είναι άξιο τέκνο της πόλης μας και αθλητής γέννημα θρέμμα της ομάδας μας και θα τιμηθεί δεόντως από το σωματείο, το οποίο θα διατηρήσει άσβεστη την μνήμη του, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε συγκεκριμένα όπως το Αθλητικό Κέντρο του Σωματείου, το οποίο θα ανακαινιστεί και θα καταστεί ένα σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, μετονομαστεί σε «Αθλητικό Κέντρο Νάσος Κωνσταντίνου».

Τα έργα ανακαίνισης του Αθλητικού Κέντρου θα αρχίσουν εντός του Ιουνίου. Στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου θα τοποθετηθεί προτομή του Νάσου Κωνσταντίνου. Το ΔΣ με την ανακοίνωση του αυτή, προκηρύσσει διαγωνισμό φιλοτέχνησης της προτομής του.

Όσοι καλλιτέχνες ενδιαφέρονται για τον διαγωνισμό, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τον Πολύβιο Παλιούρα στο τηλ.99804810 για τις σχετικές λεπτομέρειες.

Επίσης, θα επιδιωχθεί να διοργανωθεί φιλικός αγώνας ή τουρνουά προς τιμήν του Νάσου Κωνσταντίνου, με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Είμαστε σε επικοινωνία με το Σωματείο του ΠΑΟΚ για την εξεύρεση ημερομηνίας και περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο, όπως ανακοίνωσε το σωματείο.

Το εισιτήριο διαρκείας για την φετινή περίοδο, με αριθμό 0001 θα δοθεί στην οικογένεια του Νάσου Κωνσταντίνου.

Άλλες αποφάσεις θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο".