Συνελήφθη o οπαδός του Παναθηναϊκού που πέταξε το κουτί μπύρας στον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, στον αγώνα της Λεωφόρου.

Όπως αναφέρει το sdna.gr, πρόκειται για 22χρονο άνδρα, φοιτητή των ΤΕΙ, ο οποίος είχε μπει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε εκείνη την αναμέτρηση της 17ης Μαΐου με το εισιτήριο διαρκείας του πατέρα του. Ο εν λόγω νεαρός είχε κατηγορηθεί το περασμένο καλοκαίρι για επεισόδιο με απειλές στην Άιγινα, όμως δεν θεωρείται ότι έχει οποιαδήποτε δραστηριότητα στον χώρο των οργανωμένων χούλιγκαν και δεν ήταν σεσημασμένος από την ΕΛ.ΑΣ.

Ο 22χρονος που ταυτοποιήθηκε μετά από συντονισμένες έρευνες της  Υποδιεύθυνσης  Αθλητικής Βίας της ΕΛΑΣ ύστερα κι από οπτικό υλικό που παρέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναικός εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς κι ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr,  ανέφερε ότι "πριν και στην διάρκεια του αγώνα είχε πιει την μπύρα και το κουτί που πέταξε ήταν άδειο". Συμπλήρωσε δε ότι καθόταν  ψηλά στην  θύρα 10 , κοντα στα δημοσιογραφικά θεωρεία,  κι όταν αρχισαν οι διαμαρτυρίες  του  προπονητή του ΠΑΟΚ κατέβηκε στην εξέδρα , πέταξε το κουτί που κτύπησε τον  Βλανταν Ιβιτς κι επανέλθε στην θέση του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υποστήριξε ότι "δεν εμφανίσθηκε οικειοθελώς γιατί φοβόταν τις διαστάσεις που είχε λάβει το θέμα και τον θόρυβο που υπήρχε στα ΜΜΕ", μετά τη διακοπή της αναμέτρησης και την απειλή βαριάς τιμωρίας εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Πηγή: sdna.gr