Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης του παιχνιδιού Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ που διακόπηκε που διακόπηκε, επικράτησε αρκετές φορές ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Κατά την εξέταση του Σπύρου Βλάχου (υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων του Παναθηναϊκού) ως μάρτυρα, καθώς επέμεινε ότι «ήθελαν όλοι να συνεχίσουν τον αγώνα εκτός από τον ΠΑΟΚ, δεν είχε γίνει το παραμικρό στο παιχνίδι πριν τον τραυματισμό του Ίβιτς, η κατάστασή του δεν δικαιολογούσε το να πάει στο νοσοκομείο. Η διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή Κομίνη έγινε λόγω της σύρραξης των ποδοσφαιριστών και μέχρι να ηρεμήσουν, όχι για τον τραυματισμό του Ίβιτς».

Ωστόσο αυτός που έριξε την πραγματική «βόμβα» ήταν ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ξεκαθαρίζοντας στην κατάθεσή του ότι «ο διαιτητής ψεύδεται, εγώ τον ενημέρωσα για το τι έπαθε ο Ίβιτς και του είπα φεύγοντας ότι θα περιμένω την απόφαση του. Του ζήτησα να εφαρμόσει τον κανονισμό και δεν του είπα ότι δεν συνεχίζουμε εμείς, κανείς δεν μας ρώτησε ποτέ αν επιθυμούμε να βγούμε για να παίξουμε ή όχι. Ο διαιτητής μας φώναξε δυο φορές στο γραφείο του, εγώ επέμενα να ακολουθήσει τις διατάξεις του νόμου και τίποτε παραπάνω»!

Ουσιαστικά λοιπόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του Παντελή Κωνσταντινίδη, κάνει σαφές ότι το μόνο που ζήτησε ο σύλλογος από τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη πριν παρθεί η οριστική απόφαση για τη διακοπή της αναμέτρησης της προηγούμενης Τετάρτης στην Λεωφόρο ήταν να εφαρμοστούν οι κανονισμοί, καθώς ο προπονητής του είχε τραυματιστεί από αντικείμενο και δεν βρισκόταν σε θέση να συνεχίσει να καθοδηγεί την ομάδα, και σε καμία περίπτωση δεν «εκβίασε» τη διακοπή του αγώνα, όπως ισχυρίζεται η πλευρά του Παναθηναϊκού.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την πρώτη στιγμή τόνισε πως δεν έχει υπαιτιότητα για την διακοπή του αγώνα και πως ο τραυματισμός του Βλάνταν Ιβιτς δεν ήταν τέτοιας έκτασης για να δικαιολογεί την διακοπή του αγώνα. Οπως χαρακτηριστικά τόνισαν ήταν ένα άδειο κουτάκι μπύρας το οποίο δεν ήταν ικανό να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ζήτησε από το προεδρείο τον επανορισμό του αγώνα και να ξεκινήσει από το σημείο από το οποίο είχαμε την διακοπή (54o λεπτό, με το σκορ στο 1-0 για τους "πράσινους").

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι ο τραυματισμός του Ιβιτς δικαιολογούσε διακοπή και πως τα γεγονότα είναι αληθινά και αδιαμφισβήτητα. Ζήτησε από την μεριά του να του κατοχυρωθεί ο αγώνας και να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός με όλες τις προβλεπόμενες ποινές.