Γιώργος Κολτσίδας: Φταίνε όλοι για το κατάντημα του Άρη

|
THESTIVAL TEAM

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Γιώργος Κολτσίδας, ο οποίος επέρριψε ευθύνες σε όλους για την αποτυχία του Άρη να εξασφαλίσει την άνοδό του στη Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το αν είναι απογοητευμένος από την συνολική πορεία του Άρη: «Πάρα πολύ. Δυστυχώς η ομάδα σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να ανταποκριθεί, να έχει θετικό αποτέλεσμα δεν τα κατάφερε και επόμενο είναι να υπάρχει μια άσχημη ατμόσφαιρα και μία δυσάρεστη κατάσταση».

Για το τι έφταιξε και δεν τα κατάφερε ο Άρης: «Μακάρι να ήταν μόνο ένα πράγμα. Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που συντέλεσαν σε αυτό. Σημαντικότερος παράγοντας είναι ότι η ομάδα δεν έδειξε το πρόσωπο που έπρεπε να δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Φταίνε οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση ακολουθεί σε όλη αυτή την κατάσταση. Πάντα οι πρωταγωνιστές φταίνε. Ποιος φταίει; Ο κόσμος;».

Για το αν φέρει ευθύνη ο Αναστόπουλος: «Δεν είπα ποτέ ότι φταίει μόνο ένας. Ούτε ο Αναστόπουλος, ούτε κάποιος ποδοσφαιριστής, ούτε ο πρόεδρος. Όλοι ήταν μαζί. Όλοι είχαν έναν στόχο, να βγάλουν την ομάδα στην Α’ Εθνική. Δεν επετεύχθη ο στόχος. Όλοι έχουν το μερίδιο ευθύνης. Είναι πιστεύω μοιρασμένο αυτό το ποσοστό».

Για το ότι ο Άρης είχε το υψηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία: «Όλοι λέγαμε και μέσα στην χρονιά ότι ο Άρης είχε ένα καλό υλικό που μπορούσε να ανταπεξέλθει στην κατηγορία και να πετύχει τον στόχο. Δυστυχώς δεν έγινε αυτό το πράγμα με όλους αυτούς τους παράγοντες που είχαν έρθει στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Με κάποιες διαιτησίες άσχημες, με κάποια αποτελέσματα άσχημα, γενικά με κάποια άσχημα πράγματα που έπρεπε να είχαν προβλεφθεί και γιατρευτεί την ώρα που έπρεπε».

Για την επόμενη μέρα του Άρη: «Αυτό θα το συζητήσουμε μόλις τελειώσει η χρονιά. Να δει ο άνθρωπος που έχει την ομάδα στα χέρια του, γιατί υπάρχει μεγαλομέτοχος, τι και πώς, τι έφταιξε, αν μπορεί να το διορθώσει. Αν απ’ την μεριά του έκανε κάποια λάθη που δεν έπρεπε να τα κάνει, αν μπορεί να το διορθώσει. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις. Υπάρχει απογοήτευση στον κόσμο. Θα έπρεπε να κάνει τα πάντα για μην έρθει αυτή η κατάσταση. Ότι έγινε, έγινε».

Για το τι θα έλεγε ο ίδιος στον Καρυπίδη: «Νομίζετε ότι είναι συζήτηση πέντε λεπτών; Δεν νομίζω. Πρέπει πρώτα να ξέρω τι γίνεται. Δεν μπορώ απλά να το χωνέψω ότι ο Άρης δεν μπόρεσε να βγει. Η ομάδα δεν ήταν σίγουρα αυτή που έπρεπε μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.