ΠΑΟΚ: Στο “τραπέζι” ξανά ο Λεονάρντο

|
THESTIVAL TEAM

Την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Παρτιζάν, Λεονάρντο, φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ, ενόψει της μεταγραφικής ενίσχυσης του καλοκαιριού.

Ο, γεννημένος στις 18 Μαρτίου 1992, Λεονάρντο Ντα Σίλβα Σόουζα όπως είναι το πλήρες όνομά του, ξεκίνησε την Ευρωπαϊκή του καριέρα από το Παραλίμνι (12 αγώνες, 6 γκολ), και στην συνέχεια βρέθηκε στις Μέταλουργκ (9 ματς, 1 γκολ), Ανζί (33 ματς, 9 γκολ), Γκαμπάλα (31 ματς, 7 γκολ) μέχρι να φορέσει την φανέλα της Παρτιζάν και να ξεχωρίσει στο Σερβικό πρωτάθλημα, με την οποία μετρά φέτος 26 γκολ σε 36 συμμετοχές.

Στη Σερβία θεωρούν πως το καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής θα πάρει μεταγραφή, με τον συμβόλαιό του να έχει ρήτρα 2,5 εκατ. ευρώ και να λήγει στο καλοκαίρι του 2019.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ποντάρουν πολλά για την απόκτηση του Βραζιλιάνου “μπομπέρ”, η οποία είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και τον Ιανουάριο, στις αδελφοποιημένες σχέσεις των δύο σωματείων,

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.