Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, προσέφυγε ο ΠΑΟΚ, λόγω της δίωξης του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πλατανιά έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας έτσι την ακύρωση της βαθμολογίας της Super League.

Όπως γράφει το sdna.gr, ο Δικέφαλος αμφισβητεί την νομιμότητα της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, όταν και επικυρώθηκε η βαθμολογία μέχρι την θέση 5.

Ο ΠΑΟΚ είχε μειοψηφήσει (μαζί με Κέρκυρα και Λάρισα) στη σχετική απόφαση και προσέφυγε στο στο Διαιτητικό Δικαστήριο για ακύρωση της βαθμολογίας. Άλλωστε, στο Δ.Σ. είχε ζητήσει να μπει ένας αστερίσκος στην επικύρωση για εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις.

Ο Ολυμπιακός, γράφει το sdna.gr, θα απολογηθεί για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Λίγκας και υπάρχει ο κίνδυνος για αφαίρεση έξι βαθμών από τους Πειραιώτες ή ακόμα και υποβιβασμός.

Η δίωξη στον Ολυμπιακό ασκήθηκε μετά την επικύρωση της βαθμολογίας και με τώρα δεδομένα αν υπάρξει αφαίρεση βαθμών θα γίνει στο νέο πρωτάθλημα, αν όμως γίνει δεκτή η προσφυγή του ΠΑΟΚ τότε τα δεδομένα αλλάζουν.

Τα πλέι οφ θα είναι στον αέρα αφού έγιναν με βάση την επικύρωση της βαθμολογίας, αλλά και ο τίτλος είναι στον αέρα καθώς αν τα πειθαρχικά όργανα αποφασίσουν για -6 βαθμούς τότε θα πρέπει η αφαίρεση να γίνει στο κανονικό πρωτάθλημα που τελείωσε πριν λίγες μέρες και ο τίτλος πηγαίνει στον ΠΑΟΚ μιας και υπερτερεί από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία.

Πλέον, αναφέρει το sdna.gr, όλοι αναμένουν τι θα γίνει με την ποινή του Ολυμπιακού με την εκδίκαση να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη...