Μετά την αυτοκτονία του Φράντισεκ Ράιτολα, μία ακόμα τραγική ιστορία είχε μακάβριο φινάλε, καθώς τις πρώτες πρωϊνές ώρες βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Ελβετία, ο Νταβίντ Μπίστρον.

Μέσα σε ένα μήνα το ποδόσφαιρο της Τσεχίας θρηνεί την απώλεια δύο πρώην διεθνών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αμφότεροι είχαν αγωνιστεί σε Μπάνικ Οστράβας και Βικτόρια Πλζεν!

Ο 34χρονος αμυντικός μετά από μία σημαντική καριέρα σε Μπάνικ Οστράβας, Βικτόρια Πλζεν και Λέφσκι Σόφιας, είχε αποχαιρετίσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αγωνιζόταν στην 5η κατηγορία της Ελβετίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε πολλά οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα.

Ο Μπίστρον είδε την καριέρα του να παίρνει την κατιούσα, όταν τη σεζόν 2011-12 βρέθηκε θετικός στην ουσία μεθαμφεταμίνη σε ένα αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Βικτόρια Πλζεν και ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ με αποτέλεσμα να χάσει την τελική φάση του Euro 2012.

Ο 34χρονος αμυντικός απαγχονίστηκε στο υπόγειο του σπιτιού του, αφήνοντας μάλιστα σημείωμα αυτοκτονίας, ενώ το στενό του περιβάλλον επικαλείται ψυχικές διαταραχές που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πηγή: sdna.gr