Μειώθηκε η ποινή του Κρέσπο- Απορρίφθηκαν οι εφέσεις των Σάκχοφ και Μπεργκ

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Αποδεκτή έγινε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, με αποτέλεσμα η αρχική ποινή των τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί να πέσει σε μία. Αντιθέτως, η Επιτροπή απέρριψε τις εφέσεις των Μάρκους Μπεργκ και του Ιεβγκένι Σάκχοφ

Αυτό σημαίνει ότι ο Κρέσπο θα εκτίσει την ποινή του στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο και μετά θα είναι εκ νέου στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Από την άλλη, ο Μπεργκ δεν ξαναπαίζει στα φετινά playoffs, επομένως τέλος η σεζόν για τον Σουηδό στράικερ, ενώ ο Σάχοβ επιστρέφει την 6η αγωνιστική στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1. Έφεση του ποδοσφαιριστή ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE: Απερρίφθη.

2. Έφεση του ποδοσφαιριστή IEΒΓΚΕΝΙ ΣΑΚΧΟΦ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE: Απερρίφθη.

3. Έφεση του ποδοσφαιριστή ΚΡΕΣΠΟ ΡΙΝΚΟΝ ΧΟΣΕ ΑΝΧΕΛ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Ο εγκαλούμενος κρίνεται πειθαρχικά ελεγκτέος για παράβαση της πράξης του άρθρου 10, παρ. 1 α ΠΚ. Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή 80 ευρώ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.