Την απόφαση να απαγορεύσει τη μετακίνηση φίλων του Πανιωνίου και της Λαμίας, ενόψει των κυριακάτικων αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη αντίστοιχα, εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις τις αστυνομίας:

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, απαγορεύεται το άνοιγμα θύρας, η διάθεση εισιτηρίων, καθώς και η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», την Κυριακή 21-05-2017 και ώρα 17.00, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964», στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2016-2017, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Επίσης, ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, απαγορεύεται το άνοιγμα θύρας, η διάθεση εισιτηρίων, καθώς και η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο γήπεδο της Τούμπας, την Κυριακή 21-05-2017 και ώρα 18.30, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των PLAY OFFS του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2016-2017, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.