Εκτενή είναι τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου για τα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι της Λεωφόρου, με τον σοκαριστικό τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς από ένα κουτάκι μπύρας.

Στην αγγλική εφημερίδα, "Sun", αναφέρεται ότι ένα κουτάκι μπύρας χτύπησε τον Σέρβο προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, στο κεφάλι με την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό να διακόπτεται.

Στο κείμενο υπάρχει αναφορά για την περίθαλψη του Ίβιτς στο νοσοκομείο, αλλά και την τιμωρία με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο Παναθηναϊκός.

Στην πατρίδα του τεχνικού του "Δικεφάλου", Σερβία, γίνεται λόγος για "κόλαση στην Αθήνα". "Ο Ίβιτς χτυπήθηκε με κουτάκι στο κεφάλι, αιμορραγούσε και πήγε στο νοσοκομείο. Τίποτα δεν αλλάζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην είδηση που φιλοξενεί η "Mozzart".

Το ίδιο και στην Ολλανδία. Η "AD" φιλοξενεί φωτογραφία με το ματωμένο κεφάλι του τεχνικού του ΠΑΟΚ και αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η πάντα φορτισμένη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό διεκόπη. Ο Βλάνταν Ίβιτς χτυπήθηκε με κουτάκι μπύρας στο κεφάλι και τραυματίστηκε".

Στην πατρίδα των Μάρκους Μπεργκ και Νίκλας Χουλτ, Σουηδία, η "Expressen" κάνει λόγο για "σκάνδαλο στην Ελλάδα" πριν εξιστορήσει στη συνέχεια τα θλιβερά γεγονότα στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Στη Γαλλία και την έγκυρη, "L' equipe", έχει δημοσιευθεί η φωτογραφία του Βλάνταν Ίβιτς από τα αποδυτήρια της Λεωφόρου, ενώ διαπιστώνεται ότι έλαβε χώρα "ένα ακόμη φαινόμενο βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Στη χώρα από την οποία κατάγονται οι Ροντρίγκο Μολέντο, Λέο Μάτος και Πέντρο Ενρίκε, Βραζιλία, υπάρχει αναφορά στα επεισόδια που παρατηρήθηκαν στο "Απόστολος Νικολαΐδης" την Τετάρτη το βράδυ. "Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού χτύπησαν και τραυμάτισαν τον τεχνικό του ΠΑΟΚ", είναι ο τίτλος.

Πηγή: sport24.gr

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά δημοσιεύματα: