Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης Αλαφούζου από τον Παναθηναϊκό

|
THESTIVAL TEAM

Στο διοικητικό συμβούλιο που θα συγκληθεί εκτάκτως σήμερα το πρωί θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ στις τάξεις της ομάδας.

Σε μια σκληρή ημέρα, όπως ήταν για τον Γιάννη Αλαφούζο η Τετάρτη με το θάνατο του πατέρα του, ήρθε να προστεθεί η διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τις πιθανές ζημιές να είναι πολύ μεγάλες για το σύλλογο.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αφήνει πια ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο της αποχώρησής του, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο πιο στενός συνεργάτης του, Χρήστος Παναγόπουλος, που παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στον «Δικέφαλο» κάνοντας λόγο για ανθρώπους χωρίς αρχές του ευ αγωνίζεσθαι, οι οποίοι προσπαθούν να κερδίσουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ άνομα πράγματα για να υπερισχύσει. Κανείς στο ποδόσφαιρο και την πολιτεία δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά. Και ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να αντιμετωπίσει ξενόφερτες τακτικές», συνέχισε ο κ. Παναγόπουλος και πρόσθεσε: «Η επόμενη μέρα θα κριθεί και βάσει των όσων γραφτούν από τους διαιτητές. Με βάση πολύ συγκεκριμένα περιστατικά αποφασίστηκε η διακοπή του αγώνα, όπως το ήθελε και όπως πίεζε προς αυτή την κατεύθυνση ο ΠΑΟΚ. Θα δούμε τι θα γραφτεί και θα δράσουμε… Η έκθεση του γιατρού και των αρχών είναι διαφορετικές σε σχέση με την απόφαση που πάρθηκε. Το επεισόδιο δεν ήταν σοβαρό, ο ΠΑΟΚ έκρινε πως έτσι έπρεπε να πράξει, να πάρει την ομάδα και να φύγει. Όλα είναι ανοιχτά για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.