Σήμερα αναμενόταν να συζητηθεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η υπόθεση της «κάρτας υγείας» της ΕΠΟ, με τους πρώην προέδρους της (Β. Γκαγκάτση, Πιλάβιο, Σαρρή και Γκιρτζίκη) και συνολικά 22 μέλη του ΔΣ από το 2005.

Αυτοί κατηγορούνται για απιστία επειδή ζημίωσαν την περιουσία της ομοσπονδίας κατά 13 εκατομμύρια ευρώ για ένα έργο που δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Τελικώς η δίκη διακόπηκε για τις 4 Ιουλίου έπειτα από αίτημα που έγινε από έναν εκ των δικηγόρων των κατηγορουμένων, όπως αναφέρει το sdna.gr.

Στο δικαστήριο παρόντες ήταν οι Γκιρτζίκης, Πιλάβιος, Προύντζος και Σαρρής καθώς και πρώην μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας, ενώ απουσίαζε ο Βασίλης Γκαγκάτσης.

Αρχικά κατατέθηκε αίτημα για αναβολή της δίκης, το οποίο απορρίφθηκε και έτσι το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα για διακοπή της δίκης για τις 4 Ιουλίου.

Στη δίκη, που δεν άρχισε ποτέ, παρέστη ως πολιτική αγωγή η Προσωρινή Διοίκηση της ΕΠΟ (παρά την αντίδραση 28 ποδοσφαιρικών ενώσεων, που έστειλαν εξώδικη πρόσκληση), αλλά και το ελληνικό δημόσιο.