Λευκός καπνός βγήκε από την συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας αναφορικά με την χορηγία του πρωταθλήματος από εταιρία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr επετεύχθη συμφωνία, με την εταιρία συμφερόντων του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να προσφέρει στην Λίγκα 5.000.000 για τις περιόδους 2017-18 και 2018-19.

Μάλιστα το ακόμα πιο θετικό είναι πως θα δοθεί ακόμα 1.000.000 για την τρέχουσα περίοδο, καθώς λόγω των γνωστών προβλημάτων που είχε αναφέρει και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, δεν μπορούσε να δώσει χρήματα έως τώρα, με τα έξοδα όμως της Λίγκας να τρέχουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Ιβάν Σαββίδη (πριν το ματς με την ΑΕΚ) και από πλευράς Λίγκας ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Στράτος και οι Γιώργος Σπανός, Φώτης Κωστούλας, Γιώργος Μποροβήλος, Αλέξης Κούγιας και Βασίλης Γκαγκάτσης. Από πλευράς Σαββίδη εκτός του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ το παρών έδωσαν ο Μάκης Γκαγκάτσης και η Μαρία Γκοντσάρεβα.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και όλοι έκαναν λόγο για μια συμφωνία που μόνο καλό μπορεί να κάνει στο ποδόσφαιρο. Αλλωστε οι Μποροβήλος και Κούγιας έδωσαν το παρών και στο γήπεδο της Τούμπας αργότερα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι για τα play off.

Πηγή: gazzetta.gr