Σίμτσακ: Η σειρά με τον ΠΑΟΚ θα κρίνει τη χρονιά

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Βασίλης Σίμτσακ έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο της Media Day της ΚΑΕ Άρης και μίλησε για τους επερχόμενους αγώνες με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος σέντερ:

«Είναι τα παιχνίδια που περιμένουμε όλη τη σεζόν. Αυτό για το οποίο παλεύουμε όλη χρονιά, ώστε να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας, ώστε να προκριθούμε και να προχωρήσουμε. Ξεκινούν το Σάββατο, υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι παίζουμε με τον ΠΑΟΚ και σίγουρα η πρόκριση θα κρίνει και τη χρονιά. Θέλουμε να αποδείξουμε πως η χρονιά έχει ακόμα δρόμο και δεν έχουμε πει ακόμα την τελευταία κουβέντα. Πιστεύω ότι δεν έχουν καμία σχέση τα παιχνίδια στην κανονική διάρκεια με αυτά που ξεκινούν το Σάββατο. Στο πρωτάθλημα ήμασταν τελείως διαφορετική ομάδα, πολλοί παίκτες δεν ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο κι ας παίζαμε εντός έδρας. Είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθεις σε τέτοιες συνθήκες. Είναι διαφορετικά παιχνίδια και τα περιμένουμε πώς και πώς».

Ερωτηθείς αν έκανε καλό ή κακό η αγωνιστική απραξία των δύο εβδομάδων ο Σίμτσακ απάντησε: «Κάπου στη μέση η αλήθεια. Είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε κάτι το οποίο χρειαζόμασταν κυρίως πνευματικά, είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε κάποια πράγματα που δεν μπορούσαμε να δούμε αν βγαίνουν στα παιχνίδια».

Όσο για τις αλλαγές που έκανε ο ΠΑΟΚ και πού θα κριθεί η σειρά είπε: «Δεν έχω σαφή εικόνα, δεν έχω παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια του. Ξέρω ότι έχει προσθέσει αθλητικότητα με τις προσθήκες που έχει κάνει. Η σειρά θα κριθεί στην θέληση και στο τι πρέπει να αποδείξουμε εμείς σε αυτή τη σειρά. Το τι έχει ο καθένας στο μυαλό του και τι έχει κρατήσει από το παρελθόν».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.