Ο Θαντ ΜακΦάντεν σχολίασε το δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και το Λαύριο (22/4, 17:00) και εξήγησε ότι η ομαδικότητα είναι το «κλειδί».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θαντ ΜακΦάντεν στο paokbc.gr, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Για το πρώτο παιχνίδι του «Δικεφάλου» με το Λαύριο: «Είμαι χαρούμενος με τη νίκη στο πρώτο ματς, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι και ξέρουμε πολύ καλά ότι σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν μπορούμε να επαναλάβουμε κάτι τέτοιο. Σε γενικές γραμμές, πάντως, ήμασταν αρκετά καλοί στον πρώτο αγώνα».

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί μετά τις προσθήκες των Σόμπεϊ και Άσκα: «Πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί. Είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες στην ομάδα, αλλά και για να μάθει η ομάδα τους παίκτες. Είμαστε καλά τώρα και αυτό είναι το σημαντικό, γιατί έχουν αρχίσει τα playoffs».

Για το αν θεωρεί ότι ο «Δικέφαλος» είναι στο επίπεδο που πρέπει εν όψει πλέι οφ: «Είμαστε συγκεντρωμένοι και θεωρώ ότι στο τελευταίο παιχνίδι παίξαμε πολύ ομαδικά και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι που μετράει στα playoffs. Όσο πιο ομαδικά παίξουμε, τόσο πιο μακριά θα φτάσουμε».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να νικήσει στο Λαύριο: «Πρέπει να παλέψουμε. Ξέρουμε ότι το Λαύριο είναι μια ομάδα που παλεύει μέσα στην έδρα της, αλλά πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικά, θα καταφέρουμε να κάνουμε το 2-0 και να πάρουμε την πρόκριση».

Για την ατομική του απόδοση: «Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση μου, καθώς πάντα πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα. Δεν έχει σημασία το πώς παίζω εγώ, πάντως, αλλά το να πηγαίνει καλά η ομάδα. Αν νικάει η ομάδα, τότε όλα είναι καλά».