Οι Αντώνης Ηλιάδης και Άνταμ Τζανετόπουλος είναι μέχρι στιγμής τα δύο νέα πρόσωπα στην ομάδα του Ηρακλή. Ακολουθεί ο Χρήστος Δώνης που μέχρι την Παρασκευή αισιοδοξούν οι «κυανόλευκοι» πως θα είναι διαθέσιμος, όμως η μεταγραφική ενίσχυση δεν σταματά στους τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Οι επαφές εντείνονται και ο Ηρακλής είναι κοντά σε ακόμη δύο περιπτώσεις.

Ο Σάββας Παντελίδης είχε κάνει λόγο για ανάγκη ενίσχυσης, με στόχο να αποκτήσει πληθώρα επιλογών στη δύσκολη αποστολή της ομάδας. Δίχως να οριοθετεί αριθμητικά τις προσθήκες, το μεταγραφικό του πλάνο έκανε λόγο για 5-6 ποδοσφαιριστές. Μετά τους Ηλιάδη, Τζανετόπουλο και τον Δώνη που βρίσκεται... στο δρόμο για τη Μίκρα, οι «κυανόλευκοι» είναι πολύ κοντά σε ακόμη δύο ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ο "Γηραιός" πλησιάζει σε συμφωνία με έναν εξτρέμ-επιθετικό, αλλά και ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει στη μεσαία γραμμή, στον άξονα. Οι επαφές έχουν προχωρήσει με θετικό κλίμα, στη Μίκρα έχουν βρει πρόσφορο έδαφος και στις δύο περιπτώσεις και αισιοδοξούν πως μπορούν να φτάσουν σε συμφωνία ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας μαζί τους. Μάλιστα κατά μια πληροφορία του metrosport.gr, θεωρείται πιθανό να χρησιμοποιηθεί και το «δικαίωμα» απόκτησης Έλληνα παίκτη άνω των 23 και να αφορά στην ενίσχυση του άξονα της ομάδας.