Μπαλόκας : Άψογη φιλοξενία, λέει ψέματα ο Ίβιτς

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, σχολίασε με παρέμβαση στον “Sport24 Radio 103,3” και την εκπομπή “Oι 3 Μπαλαδέρος, ο υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων στο “Γ. Καραϊσκάκης”, Βαγγέλης Μπαλόκας.

Ο υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων στο “Γ. Καραϊσκάκης”, κατηγόρησε τον τεχνικό του “Δικεφάλου”, Βλάνταν Ίβιτς, ενώ αποκάλυψε πως ο Λούμπος Μίχελ έκανε χειρονομίες προς τους οπαδούς των “ερυθρολεύκων”.

“Ήταν από τα καλύτερα ντέρμπι που έχω παρακολουθήσει. Είμαι 30 χρόνια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Όμως, θέλω να καταγγείλω τον κ. Ίβιτς, γιατί είναι προπονητής μίας μεγάλης ομάδας. Το ψέμα του ήταν τεράστιο. Ήμουν δίπλα ακριβώς. Δεν ειπώθηκε ποτέ απ’ τον διαιτητή ότι διακόπτει το παιχνίδι και να πάρει την ομάδα να φύγει. Ήμουν δίπλα με τον Μιλιβόγεβιτς κι ακούγαμε τον παίκτη του ΠΑΟΚ (σ.σ. Γκάρι Ροντρίγκες) να λέει στον προπονητή του: ‘No coach, no coach’, ώστε να μην μπουν στα αποδυτήρια.

Ήμουν στη σύσκεψη με την αστυνομία στις 11 το πρωί. Ό,τι μας ζήτησαν, το είχαν. Ακόμα και σουίτα για 23 άτομα τους έδωσε ο πρόεδρος (σ.σ. Βαγγέλης Μαρινάκης), παρότι στην αρχή έκαναν λόγο για 10. Ήταν μία άψογη φιλοξενία, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ο κ. Μίχελ έκανε χειρονομίες. Και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν πάλι προκλητικότατος ο κ. Ίβιτς. Δεν θέλω να πω τι έλεγε… Αρκετοί άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλοί, ευγενείς, προσπάθησαν να κρατήσουν το παιχνίδι, αλλά ο κ. Ίβιτς ήταν απαράδεκτος”, ανέφερε ο κ. Μπαλόκας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.