Ένταση και αποχώρηση Ίβιτς από τη συνέντευξη Τύπου: “Απειληθήκαμε με -10”

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κατήγγειλε λεκτική επίθεση εναντίον του και είπε ότι δέχθηκε αντικείμενα στη φυσούνα, ενώ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ απειλήθηκε με αφαίρεση 10 βαθμών. Στα αγωνιστικά, επισήμανε ότι ο Δικέφαλος έπρεπε ξεκάθαρα να κερδίσει.

Η συνέντευξη Τύπου διακόπηκε καθώς υπήρξε ένταση, με τον Σέρβο τεχνικό να αποχωρεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το αν έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο αυτοβούλως ή ενημερώθηκε από τον διαιτητή:

“Ενημερώθηκα πριν την τελευταία διακοπή από τον πρώτο και τον τέταρτο διαιτητή – ήταν μαζί μου και ο αρχηγός της ομάδας – ότι επόμενη φορά αν ξαναγίνει διακοπή τελειώνει το ματς και μπαίνουμε μέσα. Ότι τελειώνει το ματς και δεν ξαναβγαίνουμε έξω. Έγινε αυτό που έγινε στο τέλος και μπήκαμε μέσα. Όταν μπήκαμε, μου είπε “αυτό που είπα έγινε” και μετά άλλαξε γνώμη. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν είναι παραμύθια, ας μιλάω μόνος μου. Αυτό έγινε πάντως”.

Για το αν υπήρξε απειλή του -10:

“Υπάρχει απειλή, αυτό μας είπανε θα φάτε -10 αν δεν κατεβείτε. Εχουμε και -3 και άλλους τρεις από το σημερινό παιχνίδι, να πάμε στους -16. Δε ξέρω αν είστε δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού ή όχι, αλλά αν θέλετε να έχετε καθαρό ποδόσφαιρο να έχει ενδιαφέρον πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό. Καταλαβαίνω δεν είναι εύκολο, αλλά δεν γίνετε να προχωρήσουμε έτσι, δεν υπάρχει ενδιαφέρον”.

Για το ότι είπε ότι σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι σαν να έφυγε με -3 βαθμούς:

“Εννοώ με αυτό που είπα πως οι βαθμοί χάθηκαν στην κόκκινη κάρτα του Μιλιβόγιεβιτς, στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού που είναι οφσάιντ και στην μη αποβολή του Μποτία που είναι τάκλιν για να μείνει εκτός πέντε αγωνιστικές και όχι απλά να δει την κόκκινη κάρτα. Αν γινόταν αυτό που έγινε εδώ στην Τούμπα, τι θα λέγατε; Δέχθηκα λεκτική επίθεση και όταν μπήκαμε στη φυσούνα και όταν πήγα να κάνω δηλώσεις στη NOVA”.

Για τον αγώνα:

“Ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει. Με τις ευκαιρίες, με όσα έγιναν. Ο Ολυμπιακός είχε μόνο κατοχή. Εμείς είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες, είχαμε σωστή αντιμετώπιση του παιχνιδιού, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Αυτό είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Τι να σας πω για το πώς χάθηκαν τα γκολ. Σε αυτό δεν υπάρχει απάντηση. Δουλεύουμε πολύ να το διορθώσουμε αυτό και θα το πετύχουμε”.

Για την κατάσταση που επικρατούσε πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ:

“Εγώ ξέρω πως όταν έμπαινα στη φυσούνα έφαγα αρκετά αντικείμενα. Ευτυχώς κάποιο δε με βρήκε. Ισως τα έχουν καταγράψει και οι κάμερες αυτά”.

Ολοκληρώθηκε με ένταση η συνέντευξη Τύπου και αποχώρησε ο Ίβιτς όταν υπήρξε έντονος διάλογος με τους δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα τους είπε:

“Εχετε κι εσείς μερίδιο ευθύνης για όσα συμβαίνουν. Δεν αναφέρομαι σε όλους. Σέβομαι τους Έλληνες δημοσιογράφους”.

Αυτό επειδή ορισμένοι του είπαν για τη θέση του Ολυμπιακού για τα γεγονότα του αγώνα με την τοποθέτηση Καραπαπά κι ενώ ο υπεύθυνος Τύπου του ΠΑΟΚ απάντησε πως: “Ο Ολυμπιακός δεν αναφέρεται σε όλα όσα έγιναν, όπως αυτό με τον Μοδεστό”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.