Ντάριλ Μπράιαντ: Να είναι το restart μας το παιχνίδι με Άρη

|
THESTIVAL TEAM

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο, Ντάριλ Μπράιαντ, μίλησε για την εμφάνισή του αλλά και το σπουδαίο διπλό της ομάδας του.

«Νιώθω καλά, νιώθω πολύ χαρούμενος με αυτή τη νίκη. Κάναμε μια μεγάλη επικράτηση σε μια δύσκολη έδρα και με καλή ατμόσφαιρα. Δώσαμε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους μας και προχωράμε» σχολίασε αρχικά στο sdna.gr, για να συμπληρώσει πως: «Νικήσαμε, προσπάθησα να παίξω όσο καλύτερα μπορούσα στο ματς και είμαι χαρούμενος που πήραμε μια τεράστια νίκη όπως είπα. Αυτό το παιχνίδι θεωρώ πως με βοηθάει αρκετά ώστε να βρω τον ρυθμό μου και να μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα».

Ερωτηθείς για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ανέφερε πως: «Συνεχίζουμε, πρέπει να πάρουμε και άλλες νίκες, ας αποτελέσει το ματς με τον Άρη ένα “restart” για όλη την ομάδα μας. Τους περιμένουμε στο Παλατάκι!».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.