ΠΑΟΚ: Η πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία

|
THESTIVAL TEAM

Μετά το πρωινό ξύπνημα και το ταξίδι για το Oosterbeek, το πρόγραμμα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ είχε και προπόνηση διάρκειας 100 λεπτών.

Το πρώτο κομμάτι ήταν αφιερωμένο στην αποκατάσταση από την καταπόνηση σε αεροπλάνο και λεωφορείο με τον Πέταρ Μιλκάνοβιτς που έχει αναλάβει την αποκατάσταση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, να γυμνάζει τους παίκτες για 15′ με στοιχεία δύναμης. Ο γεννημένος στις 12.07.1978 Σέρβος γυμναστής έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο, ενώ είναι κάτοχος και του διπλώματος UEFA A. Έχει δουλέψει στην Ραντ Βελιγραδίου και στην Μπανάτς Γιερεβάν, ενώ από το 2012 ως το 2015 ήταν γυμναστής ενδυνάμωσης κι αποκατάστασης στην Εθνική Σερβίας Κ20 που το 2015 κατέκτησε το Μουντιάλ.

Παράλληλα, από το 2013 ως το 2015 ήταν γυμναστής της εθνικής ομάδας τένις της Σερβίας που συμμετείχε στο Davis Cup, ενώ είναι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της πρώην νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη τενίστριας Γέλενα Γιάνκοβιτς. Η υπόλοιπη προπόνηση ήταν αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο με παιχνίδια κατοχής της μπάλας και γρήγορης μετάβασης από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο, με τον Βλάνταν Ίβιτς να ζητά ταχύτητα στις κινήσεις τους.

Ο Τζάλμα Κάμπος έμεινε προληπτικά στο ξενοδοχείο ακολουθώντας πρόγραμμα αποφόρτισης επειδή αισθανόταν καταπονημένος από το ταξίδι.

Από αύριο Τρίτη οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκινούν διπλές προπονήσεις.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.