Ηρακλής: “Κλειστή” η πρώτη προπόνηση, κάλεσμα στη Μίκρα από την ΑΘ10

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

H ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε πως η πρώτη προπόνηση της χρονιάς θα είναι κλειστή για τα ΜΜΕ και τον κόσμο, ωστόσο η “Αυτόνομη Θύρα 10” με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως θα δώσει το παρών σε αυτή.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ηρακλής:

“Ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, καθώς και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΗΡΑΚΛΗ, ότι τη Δευτέρα 04/07 (19:00) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Με δεδομένο ότι στο πρώτο αυτό “ραντεβού”, θα λείπουν αρκετοί παίκτες (για διάφορους λόγους), η προπόνηση θα είναι “κλειστή” και δεν θα αποτελέσει την “επίσημη πρώτη” για τη νέα περίοδο.

Το επίσημο κάλεσμα θα γίνει λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει η ομάδα μας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, όπου το “παρών” θα μπορούν να δώσουν τόσο οι φίλοι και οπαδοί μας, όσο φυσικά και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Για την ημέρα τέλεσης της “ανοιχτής συγκέντρωσης”, θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση”.

Η ανακοίνωση της ΑΘ10

Πάντως η απόφαση της ΠΑΕ να ορίσει την προπόνηση “κλειστή” δεν άρεσε στον κόσμο της ομάδας, με την ΑΘ10 με ανακοίνωσή της να τονίζει πως θα δώσει το παρών σε αυτή θέλοντας να συμπαρασταθεί στην ομάδα και τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά:

“Τη Δευτέρα 4/7 στις 19:00 η ομάδα ποδοσφαίρου του ΗΡΑΚΛΗ δίνει το πρώτο της ραντεβού. Σε αυτό το ραντεβού για πρώτη φορά δεν είναι καλεσμένος ο κόσμος ο οποίος ακόμα και τα πιο δύσκολα χρόνια έδινε κατά χιλιάδες το παρών εμψυχώνοντας τους παίκτες για τη χρονιά που έρχεται.

Προφανώς και δεν πρόκειται να είμαστε μακριά από τους παίκτες της ομάδας μας τη Δευτέρα επειδή έτσι αποφάσισε αυτός που όντας ανεπιθύμητος δικτατορικά παραμένει στη κεφαλή της διοίκησης καταστρέφοντας την ομάδα.

Τη Δευτέρα 4/7 στις 19:00 στη Μίκρα μαζευόμαστε όλοι για να κάνουμε σαφές στους παίκτες της ομάδας μας ότι θα είμαστε δίπλα τους σε ολόκληρη τη χρονιά προσπαθώντας να διαχωρίσουμε τον πόλεμο εναντίων του μεγαλομετόχου από το αγωνιστικό κομμάτι!

Τη Δευτέρα 4/7 στις 19:00 στη Μίκρα μαζευόμαστε όλοι για να περιφρουρήσουμε τον σύλλογο του ΗΡΑΚΛΗ από τυχών παρουσία του ανεπιθύμητου απατεώνα!

Τη Δευτέρα 4/7 στις 19:00 μαζευόμαστε όλοι στη Μίκρα για τον ΗΡΑΚΛΗ μας, για το πάθος μας, για τη τρέλα μας, γιατί μας έλειψε το κυανόλευκο χρώμα…

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/7 ΣΤΙΣ 19:00, ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ!!!”

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.