Παρών στο Κατσάνειο νωρίτερα ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο οποίος προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα έγιναν τη φετινή χρονιά στην ΠΑΕ, απαντώντας παράλληλα και στα καταιγιστικά ερωτήματα των φίλων της ομάδας που βρέθηκαν εκεί.

Αναφορικα με το θέμα της μη αδειοδότησης υποστήριξε πως το θέμα ήταν καθαρά οικονομικό και τίποτα άλλο, ενώ ανέλαβε την ευθύνη για την συμπλήρωση του φακέλου.

Σε ερώτηση για το πως πληρώνεται το ''Electra Palace'', υποστήριξε πως αυτό για ένα διάστημα γίνοταν με προσωπικά χρήματα του Σπύρου Παπαθανασάκη, ενώ στη συνέχεια την πληρωμή ανέλαβε η ΠΑΕ.

Σχετικά με τις πληρωμές παικτών, υποστήριξε πως έχουν πληρωθεί μισθοί Φεβρουαρίου, ενώ υπάρχουν οφειλόμενα από δόσεις συμβολαίων, καθώς και το πριμ των 100.000 ευρώ.

Λίγο αργότερα έσπευσε να τονίσει: ''Η μόνη λύση για τη συνέχεια της ΠΑΕ, είναι η πώλησή της. Από όσο γνωρίζω ο κ. Παπαθανασάκης βρίσκεται σε επαφές με ενδιαφερόμενους, ωστόσο δεν μπορώ να γνωρίζω παραπάνω λεπτομέρειες, διότι είναι υπόθεση που χειρίζεται προσωπικά ο ίδιος''.

Τέλος, ο κόσμος ζήτησε επιτακτικά την παραίτησή του, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως αυτό είναι κάτι που πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης γενικής συνέλευσης των οπαδών του Ηρακλή στο Κατσάνειο ξεκίνησε μοτοπορεία προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση το ''Electra Palace'' όπου διαμένει ο Σπύρος Παπαθανασάκης.