Η αλλαγή του προγράμματος έδωσε στον Βλάνταν Ίβιτς την ευκαιρία να ξεκουράσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σεζόν.

Την Τρίτη (17.05) οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου είχαν τον τελευταίο τους ρεπό και από σήμερα Τετάρτη (18.05) επέστρεψαν για το τελευταίο και σημαντικότερο κομμάτι της σεζόν. Σε αυτό δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει ο Ζάιρο, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως ο Βραζιλιάνος γλίτωσε μεν τα χειρότερα στην πτώση του στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο υπέστη διάταση στον τένοντα του δικεφάλου και δεν προλαβαίνει να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τα υπόλοιπα ματς.

Αντιθέτως, ο Μιγκέλ Βίτορ ο ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και στην προπόνηση της Πέμπτης (19.05) που θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, αφού του γίνει επανέλεγχος, θα δοκιμάσει να γυμναστεί κανονικά. Η προπόνηση της Τετάρτης (18.05) περιείχε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας, position games και κομμάτια τακτικής.