Μίαα ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Δημήτρη Μελισσανίδη κατά την άφιξη του στα γραφεία της Aegean στον Πειραιά. Υπάλληλοι και διοικητικά στελέχη περίμεναν τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ και τον αποθέωσαν κατά την είσοδο του στο κτήριο.

Ο "τίγρης" με δηλώσεις του στο "Pontosnews.gr", αφιέρωσε τον τίτλο στα αδικοχαμένα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και υποστήριξε πως στον τελικό της Τρίτης υπήρξε αντικειμενικότητα και δικαιοσύνη, με το ίδιο το άθλημα να αναδεικνύεται σε μεγάλο νικητή.

"Ευχαριστώ τους εργαζόμενους για την ιδιαίτερη χαρά που μου προσφέρουν με αυτήν τους την έκπληξη. Νιώθω ικανοποίηση, κυρίως για δύο λόγους: Ο πρώτος είναι φυσικά η κατάκτηση του Κυπέλου, που έδωσε και πάλι στους οπαδούς και τους φιλάθλους της ΑΕΚ τη χαρά και το χαμόγελο που τους έλειπαν τόσα χρόνια.

Ο δεύτερος γιατί αποδείχτηκε ότι όταν υπάρχει αντικειμενικότητα και δικαιοσύνη, κερδισμένο τελικά βγαίνει το ποδόσφαιρο. Χθες το βράδυ ο μεγάλος κερδισμένος ήταν το ελληνικό ποδόσφαιρο", υποστήριξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.