“Θέλουμε γεμάτο γήπεδο με φανταστική ατμόσφαιρα- Άρρωστος με τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης”

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβάν Σαββίδη, τόνισε ότι δεν… ασχολείται με τη διαιτησία στη νίκη επί της ΑΕΚ και κάλεσε τον κόσμο για το δεύτερο παιχνίδι (23/4, 20:00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ στον “Arena Fm”:

Για τον δεύτερο προημιτελικό: “Ήταν μια σημαντική νίκη, σπάσαμε την έδρα, κάναμε το 1-0 και από κει και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα. Eίναι δύσκολο παιχνίδι, στόχος μας να κερδίσουμε έστω με έναν πόντο. Πρέπει να έχουμε γεμάτο γήπεδο, με ατμόσφαιρα που μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει να δημιουργεί. Η ομάδα θέλει τώρα στήριξη”.

Για την διαιτησία και τα παράπονα της ΑΕΚ:Είναι τραγικό να συζητάμε για τέτοια πράγματα, όταν η ΑΕΚ κέρδιζε με 17 πόντους διαφορά στο πρώτο ημίχρονο και κέρδιζε με 10 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο ΠΑΟΚ απλά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και δίκαια πήρε την νίκη. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Το τι κάνουν οι άλλοι, δεν ασχολούμαι”.

Για τον κόσμο: “Πιστεύω ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα. Και νομίζω ότι αυτή η ομάδα αξίζει να περάσει. Είχαμε ατυχίες και κακές εμφανίσεις, αλλά αν περάσουμε το Σάββατο Θα είναι όλα καλύτερα. Θέλουμε να έχουμε ένα γήπεδο με φανταστική ατμόσφαιρα, χωρίς παρατράγουδα γιατί είμαστε υπότροποι και θέλουμε την έδρα μας στα playoffs”.

Για τον Ιβάν Σαββίδη: “Όχι, δεν καλέσαμε ακόμα τον κύριο Σαββίδη γιατί ασχολούμαστε με τον σχεδιασμό του ματς, αλλά θα το κάνουμε. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι άρρωστος με τον ΠΑΟΚ. Ο κ. Σαββίδης στηρίζει την ομάδα του μπάσκετ. Αν δεν υπήρχε ο κ. Σαββίδης δεν θα υπήρχε σήμερα το μπάσκετ για να συζητάμε. Είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα, την βοηθά οικονομικά”.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.