Κοντρέρας: Μου λείπει ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη

|
THESTIVAL TEAM

Στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ Του ΒΟΡΡΑ» μίλησε ο Πάμπλο Κοντέρας ο οποίος είπε ότι το μυαλό του θα είναι πάντα στον ΠΑΟΚ. «Η σύζυγός μου και τα παιδιά μας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη…

όμως, είμαι κοντά στη μητέρα μου, την αδελφή μου και τα άλλα συγγενικά μου πρόσωπα. Μου λείπει ο ΠΑΟΚ, η χώρα, η Θεσσαλονίκη, η ζωή, η ζεστασιά. Όμως είμαι στη Χιλή και πλέον η ζωή μου είναι εδώ. Το μυαλό μου θα είναι πάντα στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη».
Ερωτηθείς για την επαφή που έχει με την πρώην ομάδα του, ο Κοντρέρας είπε: «Μιλάω συνεχώς με τον Πάμπλο Γκαρσία, τον Λίνο, και τον Έτο και μαθαίνω τα νέα της ομάδας μας. Πριν από μια εβδομάδα μάλιστα επικοινώνησε μαζί μου και ο Κώστας Ιωσηφίδης. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ο Ιωσηφίδης για τον ΠΑΟΚ και πόσο μεγάλη είναι η προσφορά του Επίσης μιλάω με τον Βιεϊρίνια που βρίσκεται στη Γερμανία και προσπαθεί να εγκλιματιστεί στα δεδομένα του γερμανικού πρωταθλήματος που είναι πιο δύσκολο από το ελληνικό».
Ο ίδιος θα βρεθεί και πάλι στη Θεσσαλονίκη τον ερχόμενο Μάιο. Σχολιάζοντας τη συνέχεια της πορείας του ΠΑΟΚ είπε:: «Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση των play offs. Έχει πολύ καλή ομάδα, πρέπει να το πιστέψουν οι παίκτες του. Έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τα play offs ο ΠΑΟΚ και εύχομαι του χρόνου να παίξει στο Champions League. Εύχομαι και ελπίζω ο ΠΑΟΚ να πετύχει τον στόχο του, γιατί όλα τα παιδιά θέλουν να τα καταφέρουν. Από τη στιγμή που οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.