Μέσι για Ρονάλντο: Καμία κόντρα μεταξύ μας, άξιζε τις Χρυσές Μπάλες που πήρε

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Σε άλλη μια συνέντευξή του ο Λιονέλ Μέσι κλήθηκε να μιλήσει για την κόντρα του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Και για άλλη μια φορά, ο Αργεντινός επανέλαβε ότι ανάμεσα στους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα και αυτή έχει απλά δημιουργηθεί από τα ΜΜΕ και τους οπαδούς τους.

«Έχω πει ξανά ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ μας. Εγώ δουλεύω για να βοηθώ την ομάδα μου, προσπαθώ να κάνω καλά τη δουλειά μου και κάθε χρόνο να γίνομαι καλύτερος. Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου ούτε με τον Κριστιάνο ούτε με κανέναν άλλο» είπε αρχικά ο Μέσι και συμπλήρωσε:

«Με τον Κριστιάνο δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, βλεπόμαστε μόνο στο γήπεδο. Όταν κατέκτησε τα προηγούμενα χρόνια τις Χρυσές Μπάλες τις άξιζε. Ψηφίζουν τόσοι άνθρωποι γι’ αυτό το βραβείο και είναι αντικειμενικό το αποτέλεσμα. Ειλικρινά πιστεύω ότι άξιζε να αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο κάθε φορά που κέρδισε αυτόν τον τίτλο».

Ο Μέσι δήλωσε, επίσης, λάτρης του αγγλικού και του ιταλικού ποδοσφαίρου, αλλά επανέλαβε πως πρόθεσή του να είναι όχι μόνο να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα, αλλά να αποσυρθεί εκεί.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.