Ο Ραούλ Μπράβο θα συνεχίσει στη Βέροια μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Ισπανός αμυντικός του Άρη προπονήθηκε κιόλας σήμερα με την ομάδα της Ημαθίας, ενώ νωρίτερα, με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 ξεκαθάρισε ότι γυρίζει στη Βέροια προκειμένου να τη βοηθήσει να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στη Super League. Όπως διευκρίνισε, το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον Άρη για να τον βοηθήσει να ανέβει στη Super League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεταγραφή του στη Βέροια: "Επιστρέφω στη Βέροια για λίγους ακόμη μήνες μέχρι το τέλος του χρόνου".

Για τους λόγους της απόφασής του: "Με χρειάζεται περισσότερο η Βέροια, γιατί ο Άρης σχεδόν εκπλήρωσε το στόχο της ανόδου. Η Βέροια χρειάζεται τη βοήθειά μου για να σωθεί".

Για τις εντυπώσεις του από τον Άρη: "Είναι ένα πολύ ωραίο κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Για οικονομικούς λόγους έπεσε στη Γ’ Εθνική. Έχει εξαιρετικούς οπαδούς και είμαι σίγουρος πως το καλοκαίρι θα είναι στη Football League".

Για την επιστροφή του στον Άρη: "Δεν είναι αν θέλω ή όχι. Πρέπει να επιστρέψω στον Άρη και θα επιστρέψω".

Για το αν θέλει να βοηθήσει τον Άρη να ανεβεί στη Super League: "Γι’ αυτό ήρθα. Αν δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου δεν θα ερχόμουν. Αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή. Πρώτα να πάμε στη Football League και μετά στη Super League".