Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας για τον ΠΑΟΚ μετά τα χθεσινά επεισόδια

|
THESTIVAL TEAM

Ο φόβος του ΠΑΟΚ για βαριά τιμωρία είναι ορατός μετά τον χθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο κυρίως εξαιτίας της εισόδου των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο…

Τα όσα σημειώθηκαν από τον διαιτητή, τον παρατηρητή και την αστυνομία είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά για τον ΠΑΟΚ και έτσι υπάρχει ανησυχία για βαριά “καμπάνα”.

Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι με τον Ολυμπιακό στις 5 Φεβρουαρίου και το μεθεπόμενο είναι με τον Άρη (19/2). Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κινείται με αρκετά αργούς ρυθμούς, αλλά η τιμωρία του ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι βαριά και μπορεί να φτάσει τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 300.000 ευρώ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως, ότι τόσο οι διαιτητές, όσο και η αποστολή τού Ατρόμητου αποχώρησαν από το γήπεδο της Τούμπας χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ καθώς οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” μερίμνησαν ώστε η αποχώρηση των φιλοξενούμενων και των διαιτητών να γίνει από τη Θύρα 7 για να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.