Πανηγυρικά στους τελικούς ο ΠΑΟΚ!

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ένας απολαυστικός ΠΑΟΚ, ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό με 3-0 μέσα σε αποθέωση από περίπου 7.000 φιλάθλους του που δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα στο «Παλατάκι» και προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο Δικέφαλος θα τεθεί αντιμέτωπος στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό (κόντρα στον οποία κατέκτησε το Κύπελλο) με στόχο να στεφθεί πρωταθλητής για πρώτη φορά και να πετύχει το νταμπλ.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους «πράσινους» στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών, όντας καταιγιστικοί από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και δείχνοντας από νωρίς ποιος θα είναι το «αφεντικό» στο ματς. Πήραν τα δύο πρώτα σετ χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες, με 25-16, βγάζοντας πάθος και αποφασιστικότητα, αλλά και ορισμένες θεαματικές φάσεις. Στο 3ο σετ οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι συνεχώς το προβάδισμα και τελικά ολοκλήρωσαν την εξαιρετική τους εμφάνιση με το 25-19 που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Φυσικά άξια αναφοράς είναι η παρουσία… ρεκόρ των φιλάθλων του συλλόγου σε αγώνα βόλεϊ, η οποία συνοδεύτηκε από κόσμια συμπεριφορά και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που έδωσε ώθηση στους παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη. Στο “PAOK Sports Arena” βρέθηκαν επίσης παίκτες των ομάδων μπάσκετ και χάντμπολ του ΠΑΟΚ, όπως και ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος. Επίσης, στο γήπεδο βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης.

Μετά το τέλος του αγώνα στήθηκε ένα φοβερό «πάρτι» στο «Παλατάκι» με τον κόσμο να πανηγυρίζει έξαλλα μαζί με τους παίκτες το εισιτήριο για τους τελικούς.

Τα σετ: 25-16 (1-0) 25-16 (2-0) 25-19 (3-0)

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.