Το σήκωσε στο άδειο Παλατάκι ο ΠΑΟΚ!

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Κυπελλούχος Ελλάδος 2015 στο χάντμπολ αναδείχθηκε ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΑΕΚ με 29-27 στο άδειο «Παλατάκι». Έπειτα από έναν επεισοδιακό τελικό ο οποίος διακόπηκε για αρκετή ώρα και ολοκληρώθηκε χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες λόγω εκκένωσης του “PAOK Sports Arena”, ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και κατέκτησε επάξια το τρόπαιο, με τους παίκτες του να πανηγυρίζουν έξαλλα μετά τη λήξη του αγώνα.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, διατηρώντας το προβάδισμα στο σκορ και ελέγχοντας το παιχνίδι. Η ΑΕΚ φάνηκε πιο επηρεασμένη από την μεγάλη διακοπή. Ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ έδειξε πάθος, θέληση και ανωτερότητα και έφτασε δίκαια στην κούπα. Αυτό ήταν και το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο ανδρικό χάντμπολ.

Πολυτιμότερος του ματς ο Αλβανός, ο οποίος πέτυχε 9 γκολ.

Δυστυχώς βέβαια ο τελικός σημαδεύτηκε από επεισόδια (δείτε ΕΔΩ) και οι κυπελλούχοι δεν μπόρεσαν να το χαρούν μπροστά στον κόσμο τους.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.